Publieke lezingen

Ontdek ons aanbod voor een publieke lezing over slaap (gezinsbond, huis van het kind, kind en gezin, bibliotheek, ...)

Er zijn veel ouders met jonge kinderen. En elk van hen heeft zijn eigen struggles. Sommige kinderen eten moeilijk, andere kinderen hebben de ene driftbui na de andere en nog andere kinderen kunnen hun slaap niet gemakkelijk vinden. Slechte nachten zijn iets wat je niet kan begrijpen als je ze niet hebt gehad. Je kan proberen maar een chronisch slaaptekort hakt er zo hard in, dat velen zich hierin eenzaam voelen.

Daarom geven wij publieke lezingen over slaap, voor kinderen tussen de 0 en 5 jaar. Tijdens deze lezingen proberen we te kaderen vanwaar slaapproblemen kunnen komen en wat je kan doen om goede slaapgewoontes te installeren en in stand te houden. Het is een hot topic want je weet nooit vooraf hoe het bij jou als ouder zal lopen. We ontwikkelden algemene lezingen maar kunnen ook meer op maat werken, afhankelijk van de vragen die ons gesteld worden.

Wil jij, als organisatie, ouders met jonge kinderen informeren over een gezonde slaapbasis en hoe ze aan de slag kunnen gaan met de slaapmoeilijkheden van hun kind?

Dan zit je bij SHIFT aan het juiste adres.

publieke lezing slaap

Getriggerd?

Contacteer ons om een publieke lezing over slaap te organiseren via info@teamshift.be.
Of boek hieronder een gratis kennismakingsgesprek. Dan plannen we een intakegesprek en
bespreken we hoe we verder aan de slag kunnen gaan.

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X