Magazine S.

Op zoek naar to the point én onderbouwd advies over slaap bij het jonge kind? Ontdek ons Magazine S.

Het doel van ons Magazine S. (digitale slaapgids) is om to the point én onderbouwd advies aan te bieden zodat je meteen aan de slag kan rond de slaap van je kind. Als je het Magazine aankoopt, ontvang je het meteen in je mailbox. Je hebt enerzijds het Magazine S. (digitale slaapgids) per leeftijdscategorie 0 - 16 weken4 - 12 maanden1 - 2,5 jaar en 2,5 - 5 jaar) en anderzijds een Magazine S. specifiek voor vroege vogels.

We starten in ons Magazine S. (digitale slaapgids) steeds met slaapeducatie: Hoe werkt slaap? Wat moet je weten? Wat kan je verwachten met betrekking tot de slaap van je kleine kind? Het begrijpen van ‘hoe’ je kind slaapt, zorgt ervoor dat je met vertrouwen kan handelen rond de slaap van je kind. Als we werken rond slaap zijn er enkele slaappilaren die we steeds grondig analyseren: de slaapomgeving, de routine en de voeding (in relatie tot slaap) van je kind en welke handvaten je kan kiezen om je kind hierbij te helpen. Het is de bedoeling dat alle informatie samengebracht wordt, zodat je tot een realistisch plan van aanpak komt dat rekening houdt met het temperament van je kind en je opvoedingsstijl. Een plan dat aansluit bij jullie unieke gezinssituatie. De adviezen in dit Magazine zijn richtlijnen waar je zelf mee aan de slag kan. 

Heb je nog vragen over welk Magazine je het best raadpleegt?
Twijfel niet en mail ons info@teamshift.be

Wens je toch 1 op 1 ondersteuning? Ga eens kijken bij onze coaching. Heb je eerder een losse slaapvraag of heb je na het lezen van het Magazine S. een bijkomende vraag, mail ons gerustVéél leesplezier en deel gerust je ervaring met ons via info@teamshift.be of op instagram: @shift.slaapisalles.

Gratis downloads

Gratis

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X