Reviews

Ontdek wat mensen van onze begeleiding vinden

Shift
5.0
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
Tinne Goossens
Tinne Goossens
08:55 19 Mar 23
Wij zaten echt met de handen in het jaar met onze 6 maanden oude dochter. Ze kon niet zelfstandig en enkel op ons slapen, deed overdag zeer slechte of geen dutjes waardoor ze in een vicieuze spiraal van extreme oververmoeidheid zat. Doodop gingen we ten rade bij Shift. Ondertussen hebben we een heel ander kind! Een vrolijk nieuwsgierig meisje dat niet meer constant huilt, beter eet, en in haar eigen bedje slaapt. Het is niet op 1 2 3 gelukt en met vallen en opstaan, maar met de raad en aanmoedigingen van Lien is het door vol te houden echt 100% omgekeerd. Wij zijn Shift heel dankbaar!
Lore Van De Putte
Lore Van De Putte
12:42 15 Feb 23
Ik klopte aan bij Shift omdat mijn dochtertje moeite had bij het slapen. Ze was 7 maanden oud en het begon uiteindelijk toch wel te wegen op het hele gezinsleven.Wat een perfecte ondersteuning hebben wij gekregen. Ik wens Anoek HEEL erg hard te bedanken voor de opvolging en de betrokkenheid, en om er te zijn in de vreugdemomentjes en in de tijden om door te zetten! Ik heb ongelofelijk veel aan Shift gehad, en we zijn tot een prima resultaat gekomen. We kunnen terug een beetje ademen 🙂 BEDANKT!
Valerie Nys
Valerie Nys
14:49 19 Jan 23
Ons zoontje van 6m is ziek geweest en slaapt sindsdien niet meer goed door met nachtelijke huilbuien en vraag naar melk als gevolg. Na enkele weken zelf te proberen, uiteindelijk de bundel 4 tot 12m aangekocht van Shift. Top idee! Duidelijk materiaal, vlot te lezen en in verstaanbare taal. Direct inzetbaar en onmiddellijk effect (hebben we afgelopen nacht gemerkt).Heel blij dat mama en papa hun slaap terug krijgen! 😄Aanrader!
Clarisse Driesens
Clarisse Driesens
13:55 17 Jan 23
Persoonlijke aanpak. Er wordt rekening gehouden met specifieke context en bijgevolg advies op maat gegeven. Je voelt dat er tijd genomen wordt om naar je verhaal te luisteren. Er is veel begrip en je merkt dat ze je echt verder willen helpen in het slaapverhaal van je kindje. Nauwgezette opvolging waar je als ouder op dat moment echt deugd van hebt. Niet twijfelen!
Evy Savat
Evy Savat
09:48 17 Jan 23
De samenwerking met Anoek was voor ons zeer aangenaam en gaf ook het gewenste resultaat. Ons dochter, Noor 9 jaar, begon vorige zomer problemen te krijgen met het inslapen, dit ging van kwaad van erger. Na enkele consultaties bij de kinderarts werden we doorverwezen naar teamshift. Anoek was direct te bereid om ons te helpen ook al zit ons dochter in het 4 de leerjaar. Er waren gesprekken met ons als ouder maar Anoek betrok ook Noor bij het ganse proces. Alle info werd uitgewerkt voor haar leeftijd en ook super duidelijk uitgelegd aan Noor. De opvolging van het logboek gebeurde dagelijks, telkens met de juiste tips en raad! Bij een moeilijker moment van Noor en ook wij als ouder was er weer online een gesprek met beide partijen.Kortom, Anoek heeft ons zeer goed begeleid en Noor was ook 'fan'.Teamshift, grote aanrader ook voor lagere schoolkinderen!!!!
SDK
SDK
08:45 18 Dec 22
Het aanbod slaapcoaches is heel uitgebreid maar als je iemand zoekt die betrokken is, blijft meehelpen zoeken naar een oplossing en ook blijft motiveren dan moet je echt niet twijfelen en gewoon hier een dienst boeken! Zelf hebben we gebruik gemaakt van een mailconsult voor onze vroege vogel van 2,8 jaar… een mailconsult is eigenlijk niet ruim genoeg om de dienst te omschrijven want je krijgt zo veel terug van Anoek! Steeds bereikbaar voor hulp en ook al bestaat er niet altijd een kant en klare oplossing - het zijn uiteindelijk kindjes en geen machines - je krijgt een heleboel opties die het probleem kunnen oplossen. Ik had gehoopt van nooit een slaapcoach nodig te hebben maar nu het toch zo is, zou ik sowieso opnieuw voor Shift kiezen!
Claudia Van Severen
Claudia Van Severen
11:45 04 Oct 22
We zijn heel erg enthousiast over de coaching van team Shift! We hadden zelf al redelijk veel gelezen over slaap maar worstelden met erg lastige avonden. Toen we beiden wat radeloos waren boekte ik een kennismakingsgesprek. Anouk nam heel zorgzaam de tijd om naar ons te luisteren. Hoewel we meteen bereid waren een volledig traject te boeken gaf ze aan dat een vraag-en-antwoord in ons geval voldoende zou zijn (wat ik een heel mooie insteek vond). Al tijdens het eerste gesprek kregen we een aantal goed uitgelegde én praktisch haalbare tips die nog diezelfde avond voor verbetering zorgden. Meer nuttige tips kregen we via ons vraag-en-antwoord document. Het fijnste vinden we dat Anouk echt begaan is met je en dat ze meedenkt en zoekt naar een oplossing die werkt binnen jouw visie op ouderschap. Als we in de toekomst nog eens worstelen met slaap (hopelijk niet :-)), kloppen we zeker opnieuw aan.
E C
E C
17:51 21 Sep 22
Wij zijn héél erg tevreden over team Shift!We zouden het echt aan elke ouder aanraden die hulp nodig heeft met de bedtijd van hun kindjes. Kleine en grote tips, een luisterend oor, oprechtheid, 2 dames die je echt willen vooruit helpen zonder te oordelen over je huidige aanpak, maar samen met ons hebben gekeken waar we konden de puntjes op de i zetten. We gingen snel vooruit en we merkten evolutie. We deden het niet alleen maar werden ondersteund en dit gaf een fantastisch gevoel.Een super team! Goed opvolging en een hele sterke aanrader voor alle ouders die slaap best wel belangrijk vinden.
stefanie wulteput-mauroo
stefanie wulteput-mauroo
18:27 19 Aug 22
Kleine vragen via instagram gesteld en direct geholpen! Denken mee voor een oplossing voor slaapproblemen. Super vriendelijk en snel geantwoord! Door kleine aanpassingen al een groot verschil!
Ann-sophy Samyn
Ann-sophy Samyn
14:15 24 Jun 22
Onlangs een info-sessie gevolgd rond slapen bij kindjes van 4 maanden tot 4 jaar. We hadden al heel wat gelezen rond slapen bij jonge kindjes (we hebben een kindje van 3, 1tje van 2 en het derde komt in november), maar toch nog een aantal handige tips gekregen die we nog niet kenden.Er is ruimte om vragen te stellen en om echt concreet een casus te bespreken. Als we in de toekomst slaapcoaching nodig zouden hebben, steken we zeker eens over!
Ellen Ceulemans
Ellen Ceulemans
13:49 23 Jun 22
Zeer lieve dames met goeie tips voor de slechte slapertjes en de mama's en papa's met chronisch slaaptekort.
annsdep
annsdep
07:32 22 Jun 22
Na een aantal pogingen om structuur te brengen in de nachten van onze zoon van 14 weken, vroegen we aan Lien via vraag & antwoord hoe we het slaap- en eetpatroon van onze zoon best konden structureren. We kregen heldere en gerichte info en tips op maat van onze situatie. Enkele weken nadat we de aanpassingen hadden gedaan stuurde Lien een berichtje om te vragen hoe alles verliep. Zeer fijn om op die manier ondersteund te worden. Expertise, ondersteuning en opvolging top!
Charlotte Degrande
Charlotte Degrande
08:21 19 Jun 22
Een aanrader! In 1 gesprek namen ze al mijn onzekerheden weg rond het slaapgedrag van mijn kleintje en kon ik met een gerust hart verder genieten van het mama-zijn. Heel goeie tips & tricks om mee verder te gaan in de toekomst en een doelgerichte opvolging!
Dean Kenes
Dean Kenes
18:24 13 Jun 22
‘Onze dochter Billie is een hele vroege vogel. Elke dag wakker tussen 5u30 en 6u. Als ouder begon dit door te wegen. Via een collega kwam ik terecht bij TeamShift, Lien luisterde heel zorgvuldig naar ons verhaal. Met heel gerichte tips en inzicht in het slaappatroon van onze dochter konden we op een paar weken tijd de situatie helemaal veranderen. Sinds Billie langer slaapt zijn ook wij als ouders veel energieker. Bedankt Lien!’
Sophie De Geyter
Sophie De Geyter
14:40 22 Apr 22
Onze dochter van 4 maanden had regelmatig moeilijke nachten en er zat geen structuur in haar dagslaapjes. Die waren vaak veel te kort en ze was regelmatig oververmoeid. We deden een videocall met Anoek. Na een zeer interessant gesprek kregen we een schema met vaste dutjes, enkele duidelijke tips + een grote portie zelfvertrouwen. Wonder boven wonder werkten de dutjes meteen! De combinatie van het schema + enkele goede tips en tricks zorgen sindsdien voor een rustige mama/papa en een happy baby. De nachten zijn ook stilaan verbeterd. Win-win!
Laurence Desmarets
Laurence Desmarets
14:32 14 Apr 22
Ik sukkelde met me dochter met slaapjesNacht was een grote hel .. om het het half uur wakker of om t uur.. een oververmoeide baby .. we hebben ́́alles geprobeerd dachten we.. we zijn in contackt gekomen en in het begin natuurlijke stress .. maar t gesprek vordere en had me tips en raad gegeven supper lieve vrouw en luistert ook echt ze nam zelf tijd als ik stuurde want ze was een weekje weg ! Nu nog als ik met iets sukkel geef ze me nog raad in de plaats van om het half uur nog maar 3keer opstaan nacht.. en we zij maar 14 dagen bezig!Ik raad deze echt aan!
Tess Pype
Tess Pype
07:04 24 Mar 22
Ik worstelde een beetje met het zoeken naar goede slaapgewoontes voor mijn 12 weken oude dochter. Dankzij het magazine 3 tot 12 maand kreeg heel wat goede tips. Ik begon wat meer structuur in mijn dag te brengen alles wordt wat voorspelbaarder en makkelijker om te plannen. ik leerde om ook zonder overduidelijke vermoeidheidssignalen onze dochter op tijd in bed te steken wat haar humeur ten goede komt. De tips geven houvast. En ondertussen zijn we heel trots met de keren dat ze zelfstandig in slaap kan vallen. Hier hadden we minder aandacht aan besteed voor het magazine. Daarnaast kregen we ook enkele waardevolle tips op maat voor Freia van Anoek rond zaken waar we over twijfelden voornamelijk rond de veilige slaapomgeving.
Ellen Vandevyvere
Ellen Vandevyvere
15:02 22 Mar 22
Het magazine van Shift was voor ons een echte openbaring op het vlak van slaap voor onze kleine Milo. Voor het lezen van het magazine probeerden we vanalles: tutje erin, sussen, oppakken,…eigenlijk een beetje vanalles door elkaar. Door het lezen van het magazine weten we nu heel duidelijk wat Milo’s signalen van vermoeidheid zijn of houden we rekening met zijn maximale wakkertijd en leggen we hem zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk stimuli in zijn eigen bed, waardoor hij nu gemakkelijk overdag een paar slaapcycli aan elkaar rijgt en mama en papa wat me-time hebben. Ook ‘s nachts beginnen de tips echt hun vruchten af te werpen. Echt een supermagazine en een must-read als kersverse ouder, zeker aangezien alle informatie heel behapbaar en in mensentaal is uitgelegd! Ik ben fan en lees sowieso het vervolgmagazine voor wanneer onze pruts wat ouder is.
Wannes Vandendriessche
Wannes Vandendriessche
14:27 22 Mar 22
In mei werd ik voor het eerst papa. Onze zoon is nu 8 maand en na meerdere slapeloze maanden waren we kapot. We gingen aan de slag met de slaapmagazine van Shift. Door het magazine konden we zorgen voor structuur en regelmaat. Het magazine is to the point, gemakkelijk in gebruik en heel duidelijk.. De slaapschema’s worden telkens aangepast volgens leeftijd en heel makkelijk te volgen. We hadden al snel resultaat. We gingen van 10x opstaan 's nachts naar 4x opstaan 's nachts. En dit wordt ermee dag beter. We zijn heel erg tevreden! Jammer dat we het magazine niet eerder hadden gekocht.
Lynn Feys
Lynn Feys
20:27 31 Jan 22
Wij kregen een slaapvraag cadeau via give-away bij shift.Met Jules hadden we alles al geprobeerd en met niet veel succes.Anoek heeft naar ons verhaal geluisterd en erg goede tips gegeven waardoor onze nachten en vooral onze Jules minder vaak wakker wordt. De nachten zijn veel aangenamer!Veel meer goede dan slechte 🤩 dus een blije Jules en een heel blije mama!We blijven met de tips van shift werken want we zien echt verbetering.Bedankt Shift!
Ine De Waegenaere
Ine De Waegenaere
13:31 12 Jan 22
Na 8 maanden slapeloze nachten hebben we de hulp ingeschakeld van Shift. We gingen aan de slag met Lien. In een videogesprek deden we ons verhaal. Lien nam de tijd om te luisteren. We kregen een aangepast slaapschema en heel wat bruikbare tips. We konden na het gesprek onmiddellijk aan de slag. Dutjes overdag beperken, meer melk en savonds vroeger in bed gaven ons na een paar dagen al resultaat. Elk uur opstaan snachts werd al snel 4x opstaan. Lien heeft een zachte, begripvolle aanpak. Ze zorgt met veel geduld voor de nodige ondersteuning. Ze staat open voor vragen en stuurt bij waar nodig. Ondertussen moeten we snachts maar 1x meer opstaan . We zijn echt zo tevreden! Dankjewel Shift!
Aurélie Vermeir
Aurélie Vermeir
10:01 12 Jan 22
Na een periode van zoeken naar medische oorzaken van het huilgedrag en extreem moeilijk tot niet slapen van onze dochter kwam ik op Shift.Na 9 maanden nauwelijks slaap overdag en 's nachts wou ik het een kans geven. Er moest iets veranderen bij ons thuis.Al vroeg ik me af of je veel kon doen bij een kindje die niet kan slapen van pijn. Dit was mijn grootste drempel en vraagteken. Alsook ons eerste dochter sliep zo goed, dus we konden dit toch wel zelf?Ik koos voor het twee weken programma met een continue opvolging via het logboek.Samengevat, ik zou het meteen opnieuw doen. Waarom? De pijn die ons dochter heeft gehad heeft ons onzeker gemaakt over elk soort huilgedrag. Waar we ook structuur brachten, we wisten het niet meer 'zeker'. Anoek bracht duidelijkheid door het inzicht in de logboeken en vertrouwen in de aanpak waar wij ons ook goed bij voelden om het zo te doen.Slaap is zo essentieel, laat je helpen.Ik las ook een goed boek, maar dit was voor mij onvoldoende. Ik had een specifiek en individueel traject nodig. Het heeft voor ons veel veranderd in het gezin.Bedankt team Shift, bedankt Anoek
Manon Dufour
Manon Dufour
13:39 01 Dec 21
Ik vond de samenwerking met Lien heel erg aangenaam. Ze neemt de tijd om te luisteren, om zo echt tot de essentie van het probleem te komen. Ze stuurt bij met zachte en begripvolle hand. Geen enkele vraag of twijfeling was haar teveel. Haar ondersteunde woorden en doeltreffende tips waren het duwtje in de goede richting om ons zoontje naar goede slaapgewoonten te krijgen. Ik kan haar alleen maar met veel enthousiasme aanraden!
Marlies Van Leeuwe
Marlies Van Leeuwe
07:59 13 Nov 21
Toen ons zoontje 9maand oud was werden de nachten steeds korter. Zonder dat we het eerst goed en wel beseften hadden we een vroege vogel. Om 4h30 de dag starten was echt wel veel te vroeg. Ook de dutjes verliepen niet zoals het hoorde.De tips van internet en vrienden om ons heen hielpen ons niet vooruit. Tot we Anoek tegen kwamen...We beseften opeens dat we ons zoontje bepaalde slaapassociaties aangeleerd hadden waardoor hij niet zelfstandig in slaap geraakte. We leerden hem zelf in slaap vallen en pasten zijn dagritme aan met de tips van Anoek. Na een 4-tal dagen dachten we aan opgeven omdat het zelfstandig in slaap vallen niet zo vlot verliep maar we kregen de steun en nog meer tips van Anoek om door te zetten. Ondertussen is ons zoontje 20 maanden en maakt hij nachtjes van 12h en verloopt zijn middagdut goed. Zonder de inzichten en hulp van Anoek hadden we ondertussen waarschijnlijk zelf een slaaptekort. We hebben enorm getwijfeld om de stap te zetten naar een slaapcoach maar we zouden het direct opnieuw doen!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Review 1 op 1 traject
Marlies V

Toen ons zoontje 9 maand oud was, werden de nachten steeds korter. Zonder dat we het goed en wel beseften, hadden we een vroege vogel. Om 4u30 de dag starten was veel te vroeg. Ook de dutjes verliepen niet zoals het hoorde. De tips van internet en vrienden om ons heen hielpen ons niet vooruit.

Tot we Anoek tegen kwamen. We beseften opeens dat we ons zoontje bepaalde slaapassociaties aangeleerd hadden waardoor hij niet zelfstandig in slaap geraakte. We leerden hem zelf in slaap vallen en pasten zijn dagritme aan met de tips van Anoek. Na een 4-tal dagen dachten we aan opgeven omdat het zelfstandig in slaap vallen niet zo vlot verliep maar we kregen de steun en nog meer tips van Anoek om door te zetten.

Ondertussen is ons zoontje 20 maanden en maakt hij nachtjes van 12u en verloopt zijn middagdut goed. Zonder de inzichten en hulp van Anoek hadden we ondertussen waarschijnlijk zelf een slaaptekort. We hebben  enorm getwijfeld om de stap te zetten naar een slaapcoach maar we zouden het direct opnieuw doen!

- Marlies V.

Review 1 op 1 vraag & antwoord
IMG_8D069B49D90A-1

Na onze verhuis heb ik Anoek gecontacteerd over het slaapgedrag van ons zoontje Nolle. Hij was op dat moment 14 maanden en was tot dan altijd een goede slaper geweest. Voor onze verhuis sliep Nolle in dezelfde ruimte als ons, niet naast ons bed, maar wel binnen een straal van 2 meter. Na onze verhuis kreeg hij een eigen kamer waar het helemaal stil was.

Vanaf de eerste nacht in zijn nieuwe kamer was zowel het inslapen als het doorslapen een ramp. Nolle was helemaal in paniek waardoor hij niet in slaap kon vallen, eens hij in slaap was gevallen en 's nachts wakker werd was hij weer helemaal in paniek en wou dus niet verder slapen.
Na een goede week wist ik dat dit niet normaal was, mijn partner en ik kwamen er niet uit wat we nu precies moesten doen en hadden elk een eigen idee. Op dat moment heb ik Anoek gecontacteerd.

Via gerichte vragen en een situatieschets kon Anoek zich een beeld vormen van het probleem en deed ze een aantal voorstellen hoe we met deze situatie om konden gaan. Na 3 nachten merkten we al een heel groot verschil in Nolle zijn slaapgedrag, inslapen ging nog moeilijk, maar doorslapen ging al vrij snel goed. Na 5 dagen was zowel het inslapen als doorslapen geen probleem meer. Anoek contacteerde ons regelmatig om na te vragen hoe het ging en hoe we ons voelden. Uiteraard was Nolle voorheen een goede slaper, waardoor de situatie vrij snel opgelost was en hebben wij een aantal dagen moeten doorzetten. Maar de raad die ik toen van Anoek heb gekregen heeft er wel voor gezorgd dat we heel wat slapeloze nachten hebben kunnen vermijden én ook interne discussies.

- Kelly V.

Review 1 op 1 traject
Charlotte D

Waar ik dacht dat vele zaken zich vanzelf gingen uitwijzen, kwam het moment waarop ik als moeder er mentaal en fysiek echt door zat. Ons zoontje sliep veel korte dutjes en wou niet zelf in slaap vallen. Ik leerde dat er sprake was van een ‘slaapassociatie’ aan de borst. Tips zoals 'laat hem eens goed wenen' en 'laat het zo, het is een fase' strookten niet met onze opvoedingswijze. Ik zat er volledig door en had hulp nodig, echte hulp!

Toen kwam ik terecht bij Anoek. En wat een verademing was dat voor ons! Ons zoontje zijn ritme werd besproken, gewoontes, karakter,… alles werd bekeken zodat we specifiek gericht konden starten met slaaptraining en het afleren van de associatie aan de borst. Nooit heb ik mij minderwaardig gevoeld als nieuwe mama tijdens de consulten. Anoek benadrukte alle positieve zaken die wij reeds goed uitvoerden. Ze volgde alles nauwkeurig op vanaf de zijlijn en stuurde bij waar nodig.

En net die buffer is wat wij echt nodig hadden. Na de vele tips konden wij ons na een week terug wat ontplooien. Ik kon eens iets anders zijn dan de voedende en troostende mama die op het punt stond te crashen. Ik kon weer meer mama zijn voor ons zoontje en had ‘s avonds die broodnodige me-time om te recupereren van de dag. De consulten waren zó duidelijk en afgetoetst op onze situatie. We hebben zoveel nieuwe duidelijke inzichten verkregen over het slaapritme van ons zoontje. Dankzij Anoek vielen de puzzelstukjes eindelijk samen.

Wij zijn zó gelukkig, tevreden en immens dankbaar dat Anoek ons op de goede weg heeft gezet. We hebben onszelf een stuk terug kunnen vinden én een kindje dat nu mooi zijn slaapjes neemt en daar duidelijk de vruchten van plukt! De kracht die wij hebben gekregen vanuit deze consulten om door te zetten met de juiste tools, is wat wij echt nodig hadden. We stonden er niet alleen voor en we hadden ook net dat zetje nodig van: wat ik doe, is juist en is goed. En of het goed was 🤩!

Dankjewel Anoek om ons in eigenwaarde te laten, om ons het duwtje in de rug te geven dat we nodig hadden. Ons de juiste weg te wijzen en mee het avontuur aan te gaan. Dankjewel om mee te volgen aan de zijlijn. We hebben sindsdien nooit meer het gevoel gehad dat we er alleen voor stonden. Dankjewel dat wij nu meer mama en papa kunnen zijn voor ons zoontje dan louter voeden en ons in een strijd te werpen die het slapen met zich meebracht. Dankjewel voor de nabijheid, lieve woorden, gerichte tips. Wij voelen ons nu zoveel zekerder als nieuwe ouders. Zonder jou hadden wij nog steeds de strijd moeten leveren met ‘slaap’. Dankjewel om ons onszelf terug te geven door de professionele en hartverwarmende begeleiding. Je bent een slaapcoach met een hart voor kinderen en een oog voor de ouders.

Voor alle ouders die dagelijks vechten met het monstertje ‘slaap’ en zichzelf erin dreigen te verliezen: slaapcoach Anoek! Wij dragen ze op handen na alles wat ze voor ons betekend heeft!

- Charlotte D.

Review 1 op 1 videogesprek

Een 4-tal weken terug is het probleem met Fons (2 jaar en 3 maand) begonnen. Laat ons zeggen dat hij in de slechtste periode pas laat insliep, al voor middernacht weer wakker was en we halverwege de nacht nogmaals uit ons bed moesten. Vaak was hij al terug om 6u wakker en stond hij er met een stralende glimlach. Wij daarentegen hadden geen enkele reden meer om te lachen. De sfeer thuis was vaak gespannen omdat we allebei prikkelbaar waren ten gevolge van het aanhoudend slaaptekort. Waar we Fons aanvankelijk nog consequent terug in bed legden, eindigden we steevast in wij die bij hem bleven tot hij terug in slaap viel. We beseften maar al te goed dat dit fout aangeleerd gedrag was, maar als je moe en op bent, wil je maar 1 ding: je wil dat je kind slaapt zodat jij ook rust hebt!

We hebben verschillende hulpmiddelen geprobeerd zoals een bezoek aan de osteopaat en Bach bloesems. Deze hadden eventjes een beter effect, maar na een paar dagen waren we terug bij af en was de ontgoocheling bij ons groot. Op aanraden van een collega nam ik contact op met Anoek. Zij beluisterde ons probleem en gaf (tegen onze verwachting in) zeer uitgebreid advies. We hebben eruit gehaald wat best aansloot bij onze pedagogische aanpak én wat best zou aansluiten bij het temperament/karakter van onze Fons. De eerste dagen waren kortom tanden bijten. Het voelde in het begin onnatuurlijk aan om niet meteen in te gaan op elk kreuntje/huiltje dat je kind doet. Anderzijds waren we hier voor gewaarschuwd, dat we Fons ook hielpen door hem wat ruimte te geven en er was ondersteuning van Anoek om dit op te vangen. Beetje bij beetje ging het beter. Duurzaam beter, in die zin dat we dit keer geen tijdelijke verbetering zagen, maar een permanente verbetering. Op vandaag kan ik zeggen dat Fons terug zelfstandig inslaapt. Gedaan met naast zijn bed zitten tot hij wil toegeven aan de slaap.

Het feit dat hij terug aan 1 stuk doorslaapt, zorgt ervoor dat wij ons allemaal beter voelen. We starten de dag energieker en bovenal is de sfeer er hier thuis fel op vooruit gegaan. Eind goed al goed, met dank aan de hulp van Anoek.

- Inge V.

Review 1 op 1 videogesprek

Ik vond de samenwerking met Lien heel erg aangenaam. Ze neemt de tijd om te luisteren, om zo echt tot de essentie van het probleem te komen. Ze stuurt bij met zachte en begripvolle hand. Geen enkele vraag of twijfeling was haar teveel. Haar ondersteunde woorden en doeltreffende tips waren het duwtje in de goede richting om ons zoontje naar goede slaapgewoonten te krijgen.

Ik kan haar alleen maar met veel enthousiasme aanraden!

- Manon D.

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X