Reviews

Ontdek wat mensen van onze begeleiding vinden
Shift
5.0
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Yaël Van HulleYaël Van Hulle
20:05 26 Apr 24
Superblij met het traject die we hier hebben afgelegd. Dmv videogesprekken en het logboek bijgestaan bij vreselijke periodes van slaapregressie. Zeer toegankelijke en lieve dame met een luisterend oor en relevante tips. Bekijkt de gehele situatie en past advies volledig op maat aan. Ook bij kleine overwinningen word je als mama aangemoedigd of bevestigd. Zo dankbaar voor alle hulp en babbels 🙏🏽
Emma De BaetsEmma De Baets
16:20 26 Apr 24
Evy SoenenEvy Soenen
13:49 26 Apr 24
Fanny Van MaeleFanny Van Maele
13:23 26 Mar 24
Het eerste gesprek met Lien voelde voor ons meteen goed. Naast de slaapproblemen vroeg ze ook naar onze gevoelens waardoor we ons eindelijk begrepen voelden. Voor we begonnen had ik nooit durven dromen om zo’n goed resultaat te hebben. Onze zoon sliep tussen ons en door de tips van Lien slaapt hij nu flink in zijn eigen bed tot hij mag opstaan. Er zijn tranen gevloeid tijdens onze meetings maar de laatste meeting was met een brede glimlach van intens geluk! Shift is geen commerciële boel waar je voor betaald en achteraf denkt was dit mijn geld waard ? Bij Shift staan de mensen op 1! Ik kan ze alleen maar aanraden
Sandra RysSandra Rys
18:16 24 Feb 24
Afgelopen woensdag komt m’n dochtertje mouwfrotten om 12u30: “mama, mag ik in bedje?” Hoe kan het zo veranderen?!Flashback naar zo’n 8 maand geleden: elk begin van een dutje of nacht is een ramp. Bovendien worden de nachten minstens 3 keer onderbroken, met op z’n minst vraag naar 1 extra fles melk (hoewel ze intussen 1,5 jaar is). Huilen, tot krijsen toe, en als het moet uren aan een stuk. Ze geeft niet op!Maar wij ook niet. Dankzij Anoek vonden we elk terug balans & rust. Ze gaat nu graag slapen en wij genieten terug met een gerust hart van onze nachtRUST.
F. B.F. B.
13:34 17 Jan 24
Een aanrader voor wie op zoek is naar een slaapcoach die echt naar jou luistert, begrip toont en een aanpak opmaakt volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en die ook steeds achteraf klaarstaat waardoor je jou volledig gesteund voelt!
Chloé LybaertChloé Lybaert
10:35 10 Jan 24
Ik ben heel blij dat we Anoek van Shift hebben leren kennen. Onze zoon was toen 2 jaar, en is een vroege vogel. Anoek heeft ons tips gegeven waarmee we verbeteringen zagen in zijn slaappatroon. Alles gebeurde met zachtheid: je hoeft je kind dus niet alleen op zijn kamertje te laten huilen om vooruitgang te boeken.
Femke De WitteFemke De Witte
09:20 10 Jan 24
Wij voelen ons heel goed bij de ondersteuning die we krijgen. We krijgen ook de vrijheid om ons eigen gevoel te combineren met de tips. Alles verloopt via het tempo van ons en ons dochtertje. De tips die we krijgen zijn echt waardevol en maken een verschil. Bedankt.
Anneline NieuwenhuijseAnneline Nieuwenhuijse
11:04 29 Dec 23
Enkele dagen na de geboorte van ons zoontje bedacht onze dochter van twee dat ze niet meer wilde slapen. Verschillende keren per nacht gaf ze over omdat ze zo boos was dat ze moest slapen. Verschillende artsen bezocht maar het juiste advies bleef uit. Na enkele maanden hoorden we over Shift. Daar heeft Anoek ons super goed geholpen! Na drie maanden slapeloze nachten genieten we nu weer terug van doorslapen en is spugen in bed verleden tijd! We raden Shift en specifiek Anoek iedereen aan!!
Ilse BiasinoIlse Biasino
19:17 13 Dec 23
Super fijne ervaring met Anouk! Als onzekere ouders van een eerste kindje heel wat nuttige tips en handvaten meegekregen tijdens een eerste gesprek. Een aanpak op maat van je kindje maar ook maat van de ouders, waar je zelf ook achter staat en een goed gevoel bij hebt. Na twee weken doorzetten hoeven wij niet meer iedere avond te zingen, wiegen en rondwandelen met ons kleintje om haar in slaap te laten vallen en slaapt ze heerlijk door🙏
Yaël Van HulleYaël Van Hulle
09:39 07 Dec 23
Phaedra TimmermanPhaedra Timmerman
19:28 22 Nov 23
Na een gesprek bij Anoek kan je al onmiddellijk met concrete tips en handvaten aan de slag. Anoek is steeds bereikbaar en checkt na een periode hoe het loopt waardoor je je niet alleen voelt in het proces. Een hele fijne kennismaking! Bedankt voor de educatie en de hulp!
Waarom kiezen voor een slaapcoach? Rust in je hoofd, Rust in het gezin, Maar vooral Rust bij je oogappel.
Marlies MarichaelMarlies Marichael
13:11 15 Nov 23
Heel tevreden over het advies, de tips, het luisterend oor maar vooral over de nabijheid. Dankzij het logboek was er precies een derde persoon om de nachten door te komen 😉
Tycho MartinsTycho Martins
07:56 02 Nov 23
Super goede praktische tips gekregen rond het aanpakken en verbeteren van het "bed-time" ritueel van ons kindje. Echt fantastisch en een wereld van verschil voor onze nachtrust, een absolute aanrader!
Emily HuygheEmily Huyghe
11:33 18 Oct 23
Super goeie hulp en tips gekregen!!Wij zagen al heel lang de bomen niet meer door het bos, maar na een poosje samen overleggen/ samen opbouwen hebben wij onze nachtrust terug!!En geheel op basis van de noden/ behoeften van zowel ouders als kindje! Geheel zoals het moet!BEDANKT x1000!
Joke De SpiegelaereJoke De Spiegelaere
18:10 14 Oct 23
Zeer goed geholpen. Heel open en lang gesprek gehad met Anoek over de slaapproblemen van ons zoontje. Strikte dagelijkse opvolging via logboek, bruikbare tips gekregen. Na 2 weken sliep ons zoontje de volledige nachten door. Nogmaals dank !
Louise TelukovLouise Telukov
18:47 21 Sep 23
Heel vlot geholpen eigenlijk. Op een eerlijke en laagdrempelige manier kregen wij handvaten waarmee we verder alleen aan de slag konden. Wij ervaarden steun en een luisterend oor. Bij vragen konden we steeds een mail sturen. Zo vond onze dochter relatief snel haar slaapritme terug. Merci!
Isabelle JacobIsabelle Jacob
09:01 08 Sep 23
Sanne VangheluweSanne Vangheluwe
19:48 04 Sep 23
Bedankt voor de goeie tips, wij zijn heel blij met de positieve slaapevolutie van ons zoontje!
Jana VandeputteJana Vandeputte
11:04 23 Aug 23
Ik had de vraag en antwoord formule. Ik had enkele vragen gemaild en deze werden heel vriendelijk en eerlijk beantwoord. Dank hiervoor!
Gitte De BruynGitte De Bruyn
12:42 31 Jul 23
Anoek heeft in één gesprek heel wat concrete tips aangereikt, waardoor we houvast kregen en meer rust voelden in het omgaan met onze vroege vogel. Anoek is heel toegankelijk en betrokken. Het voelt persoonlijk en professioneel tegelijk, wat we heel erg waarderen.
Celine GollierreCeline Gollierre
07:28 14 Jul 23
Laura DewaegenaereLaura Dewaegenaere
16:09 06 Jul 23
Ik had het magazine voor newborns gekocht omdat mijn zoontje van in het begin moeilijk sliep. Het magazine zelf bevat veel info & na 1 week sturen ze een mailtje hoe het gaat. En dan via mail heb ik nog super veel tips gekregen & mocht ik meerdere keren vragen stellen en zijn dagschema doorsturen. En nu merken we echt verbetering in zijn slapen!
Brecht TermoteBrecht Termote
18:36 27 May 23
Modestje was gemiddeld 2x per nacht wakker en dat waren we na 1,5j wel wat beu natuurlijk. Het was wat zoeken voor ons naar de gewenste formule maar we zijn heel tevreden met het resultaat. Hij slaapt door! Hij blijft een vroege vogel maar dat vinden we niet zo erg. Bedankt Anoek! Prima service en altijd paraat met raad en motiverende woorden
Jeroen Van HeckeJeroen Van Hecke
17:42 18 May 23
We hebben te lang gewacht om de stap te zetten naar een slaapcoach. We zijn dan ook heel blij dat we bij TeamShift (Anoek) zijn terechtgekomen via de pediater. In 2 sessies zijn we heel wat te weten gekomen op een rustige, duidelijke manier met een concrete aanpak. We zijn onszelf gebleven gedurende het volledige traject en raden iedereen aan die moeilijkheden heeft om deze stap vroeger te zetten ! Ps: ons Amélietje slaapt VEEL beter en is ook beter gezind overdag.
MaaikeMaaike
12:39 15 May 23
Een oprecht bericht dat ik naar Anoek stuurde na ons 2de gesprek: Echt bedankt voor de super goede opvolging en begeleiding! Het was echt alsof we dagelijks met z’n drie Amélie haar slaap (en natuurlijk ook de onze) probeerden te verbeteren.Ik heb ondertussen ook de documenten teruggevonden op jullie website. Ik hou stiekem toch ook jullie updates nog in de gaten, maar hoop dat we nu wel goed vertrokken zijn en zo niet, stelt het me gerust dat we altijd op jou kunnen terugvallen.
Tinne GoossensTinne Goossens
08:55 19 Mar 23
Wij zaten echt met de handen in het jaar met onze 6 maanden oude dochter. Ze kon niet zelfstandig en enkel op ons slapen, deed overdag zeer slechte of geen dutjes waardoor ze in een vicieuze spiraal van extreme oververmoeidheid zat. Doodop gingen we ten rade bij Shift. Ondertussen hebben we een heel ander kind! Een vrolijk nieuwsgierig meisje dat niet meer constant huilt, beter eet, en in haar eigen bedje slaapt. Het is niet op 1 2 3 gelukt en met vallen en opstaan, maar met de raad en aanmoedigingen van Lien is het door vol te houden echt 100% omgekeerd. Wij zijn Shift heel dankbaar!
Lore Van De PutteLore Van De Putte
12:42 15 Feb 23
Ik klopte aan bij Shift omdat mijn dochtertje moeite had bij het slapen. Ze was 7 maanden oud en het begon uiteindelijk toch wel te wegen op het hele gezinsleven.Wat een perfecte ondersteuning hebben wij gekregen. Ik wens Anoek HEEL erg hard te bedanken voor de opvolging en de betrokkenheid, en om er te zijn in de vreugdemomentjes en in de tijden om door te zetten! Ik heb ongelofelijk veel aan Shift gehad, en we zijn tot een prima resultaat gekomen. We kunnen terug een beetje ademen 🙂 BEDANKT!
Valerie NysValerie Nys
14:49 19 Jan 23
Ons zoontje van 6m is ziek geweest en slaapt sindsdien niet meer goed door met nachtelijke huilbuien en vraag naar melk als gevolg. Na enkele weken zelf te proberen, uiteindelijk de bundel 4 tot 12m aangekocht van Shift. Top idee! Duidelijk materiaal, vlot te lezen en in verstaanbare taal. Direct inzetbaar en onmiddellijk effect (hebben we afgelopen nacht gemerkt).Heel blij dat mama en papa hun slaap terug krijgen! 😄Aanrader!
Clarisse DriesensClarisse Driesens
13:55 17 Jan 23
Persoonlijke aanpak. Er wordt rekening gehouden met specifieke context en bijgevolg advies op maat gegeven. Je voelt dat er tijd genomen wordt om naar je verhaal te luisteren. Er is veel begrip en je merkt dat ze je echt verder willen helpen in het slaapverhaal van je kindje. Nauwgezette opvolging waar je als ouder op dat moment echt deugd van hebt. Niet twijfelen!
Evy SavatEvy Savat
09:48 17 Jan 23
De samenwerking met Anoek was voor ons zeer aangenaam en gaf ook het gewenste resultaat. Ons dochter, Noor 9 jaar, begon vorige zomer problemen te krijgen met het inslapen, dit ging van kwaad van erger. Na enkele consultaties bij de kinderarts werden we doorverwezen naar teamshift. Anoek was direct te bereid om ons te helpen ook al zit ons dochter in het 4 de leerjaar. Er waren gesprekken met ons als ouder maar Anoek betrok ook Noor bij het ganse proces. Alle info werd uitgewerkt voor haar leeftijd en ook super duidelijk uitgelegd aan Noor. De opvolging van het logboek gebeurde dagelijks, telkens met de juiste tips en raad! Bij een moeilijker moment van Noor en ook wij als ouder was er weer online een gesprek met beide partijen.Kortom, Anoek heeft ons zeer goed begeleid en Noor was ook 'fan'.Teamshift, grote aanrader ook voor lagere schoolkinderen!!!!
SDKSDK
08:45 18 Dec 22
Het aanbod slaapcoaches is heel uitgebreid maar als je iemand zoekt die betrokken is, blijft meehelpen zoeken naar een oplossing en ook blijft motiveren dan moet je echt niet twijfelen en gewoon hier een dienst boeken! Zelf hebben we gebruik gemaakt van een mailconsult voor onze vroege vogel van 2,8 jaar… een mailconsult is eigenlijk niet ruim genoeg om de dienst te omschrijven want je krijgt zo veel terug van Anoek! Steeds bereikbaar voor hulp en ook al bestaat er niet altijd een kant en klare oplossing - het zijn uiteindelijk kindjes en geen machines - je krijgt een heleboel opties die het probleem kunnen oplossen. Ik had gehoopt van nooit een slaapcoach nodig te hebben maar nu het toch zo is, zou ik sowieso opnieuw voor Shift kiezen!
Claudia Van SeverenClaudia Van Severen
11:45 04 Oct 22
We zijn heel erg enthousiast over de coaching van team Shift! We hadden zelf al redelijk veel gelezen over slaap maar worstelden met erg lastige avonden. Toen we beiden wat radeloos waren boekte ik een kennismakingsgesprek. Anouk nam heel zorgzaam de tijd om naar ons te luisteren. Hoewel we meteen bereid waren een volledig traject te boeken gaf ze aan dat een vraag-en-antwoord in ons geval voldoende zou zijn (wat ik een heel mooie insteek vond). Al tijdens het eerste gesprek kregen we een aantal goed uitgelegde én praktisch haalbare tips die nog diezelfde avond voor verbetering zorgden. Meer nuttige tips kregen we via ons vraag-en-antwoord document. Het fijnste vinden we dat Anouk echt begaan is met je en dat ze meedenkt en zoekt naar een oplossing die werkt binnen jouw visie op ouderschap. Als we in de toekomst nog eens worstelen met slaap (hopelijk niet :-)), kloppen we zeker opnieuw aan.
E CE C
17:51 21 Sep 22
Wij zijn héél erg tevreden over team Shift!We zouden het echt aan elke ouder aanraden die hulp nodig heeft met de bedtijd van hun kindjes. Kleine en grote tips, een luisterend oor, oprechtheid, 2 dames die je echt willen vooruit helpen zonder te oordelen over je huidige aanpak, maar samen met ons hebben gekeken waar we konden de puntjes op de i zetten. We gingen snel vooruit en we merkten evolutie. We deden het niet alleen maar werden ondersteund en dit gaf een fantastisch gevoel.Een super team! Goed opvolging en een hele sterke aanrader voor alle ouders die slaap best wel belangrijk vinden.
Kleine vragen via instagram gesteld en direct geholpen! Denken mee voor een oplossing voor slaapproblemen. Super vriendelijk en snel geantwoord! Door kleine aanpassingen al een groot verschil!
Ann-sophy SamynAnn-sophy Samyn
14:15 24 Jun 22
Onlangs een info-sessie gevolgd rond slapen bij kindjes van 4 maanden tot 4 jaar. We hadden al heel wat gelezen rond slapen bij jonge kindjes (we hebben een kindje van 3, 1tje van 2 en het derde komt in november), maar toch nog een aantal handige tips gekregen die we nog niet kenden.Er is ruimte om vragen te stellen en om echt concreet een casus te bespreken. Als we in de toekomst slaapcoaching nodig zouden hebben, steken we zeker eens over!
Ellen CeulemansEllen Ceulemans
13:49 23 Jun 22
Zeer lieve dames met goeie tips voor de slechte slapertjes en de mama's en papa's met chronisch slaaptekort.
annsdepannsdep
07:32 22 Jun 22
Na een aantal pogingen om structuur te brengen in de nachten van onze zoon van 14 weken, vroegen we aan Lien via vraag & antwoord hoe we het slaap- en eetpatroon van onze zoon best konden structureren. We kregen heldere en gerichte info en tips op maat van onze situatie. Enkele weken nadat we de aanpassingen hadden gedaan stuurde Lien een berichtje om te vragen hoe alles verliep. Zeer fijn om op die manier ondersteund te worden. Expertise, ondersteuning en opvolging top!
Charlotte DegrandeCharlotte Degrande
08:21 19 Jun 22
Een aanrader! In 1 gesprek namen ze al mijn onzekerheden weg rond het slaapgedrag van mijn kleintje en kon ik met een gerust hart verder genieten van het mama-zijn. Heel goeie tips & tricks om mee verder te gaan in de toekomst en een doelgerichte opvolging!
Dean KenesDean Kenes
18:24 13 Jun 22
‘Onze dochter Billie is een hele vroege vogel. Elke dag wakker tussen 5u30 en 6u. Als ouder begon dit door te wegen. Via een collega kwam ik terecht bij TeamShift, Lien luisterde heel zorgvuldig naar ons verhaal. Met heel gerichte tips en inzicht in het slaappatroon van onze dochter konden we op een paar weken tijd de situatie helemaal veranderen. Sinds Billie langer slaapt zijn ook wij als ouders veel energieker. Bedankt Lien!’
Sophie De GeyterSophie De Geyter
14:40 22 Apr 22
Onze dochter van 4 maanden had regelmatig moeilijke nachten en er zat geen structuur in haar dagslaapjes. Die waren vaak veel te kort en ze was regelmatig oververmoeid. We deden een videocall met Anoek. Na een zeer interessant gesprek kregen we een schema met vaste dutjes, enkele duidelijke tips + een grote portie zelfvertrouwen. Wonder boven wonder werkten de dutjes meteen! De combinatie van het schema + enkele goede tips en tricks zorgen sindsdien voor een rustige mama/papa en een happy baby. De nachten zijn ook stilaan verbeterd. Win-win!
Laurence DesmaretsLaurence Desmarets
14:32 14 Apr 22
Ik sukkelde met me dochter met slaapjesNacht was een grote hel .. om het het half uur wakker of om t uur.. een oververmoeide baby .. we hebben ́́alles geprobeerd dachten we.. we zijn in contackt gekomen en in het begin natuurlijke stress .. maar t gesprek vordere en had me tips en raad gegeven supper lieve vrouw en luistert ook echt ze nam zelf tijd als ik stuurde want ze was een weekje weg ! Nu nog als ik met iets sukkel geef ze me nog raad in de plaats van om het half uur nog maar 3keer opstaan nacht.. en we zij maar 14 dagen bezig!Ik raad deze echt aan!
Tess PypeTess Pype
07:04 24 Mar 22
Ik worstelde een beetje met het zoeken naar goede slaapgewoontes voor mijn 12 weken oude dochter. Dankzij het magazine 3 tot 12 maand kreeg heel wat goede tips. Ik begon wat meer structuur in mijn dag te brengen alles wordt wat voorspelbaarder en makkelijker om te plannen. ik leerde om ook zonder overduidelijke vermoeidheidssignalen onze dochter op tijd in bed te steken wat haar humeur ten goede komt. De tips geven houvast. En ondertussen zijn we heel trots met de keren dat ze zelfstandig in slaap kan vallen. Hier hadden we minder aandacht aan besteed voor het magazine. Daarnaast kregen we ook enkele waardevolle tips op maat voor Freia van Anoek rond zaken waar we over twijfelden voornamelijk rond de veilige slaapomgeving.
Ellen VandevyvereEllen Vandevyvere
15:02 22 Mar 22
Het magazine van Shift was voor ons een echte openbaring op het vlak van slaap voor onze kleine Milo. Voor het lezen van het magazine probeerden we vanalles: tutje erin, sussen, oppakken,…eigenlijk een beetje vanalles door elkaar. Door het lezen van het magazine weten we nu heel duidelijk wat Milo’s signalen van vermoeidheid zijn of houden we rekening met zijn maximale wakkertijd en leggen we hem zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk stimuli in zijn eigen bed, waardoor hij nu gemakkelijk overdag een paar slaapcycli aan elkaar rijgt en mama en papa wat me-time hebben. Ook ‘s nachts beginnen de tips echt hun vruchten af te werpen. Echt een supermagazine en een must-read als kersverse ouder, zeker aangezien alle informatie heel behapbaar en in mensentaal is uitgelegd! Ik ben fan en lees sowieso het vervolgmagazine voor wanneer onze pruts wat ouder is.
Wannes VandendriesscheWannes Vandendriessche
14:27 22 Mar 22
In mei werd ik voor het eerst papa. Onze zoon is nu 8 maand en na meerdere slapeloze maanden waren we kapot. We gingen aan de slag met de slaapmagazine van Shift. Door het magazine konden we zorgen voor structuur en regelmaat. Het magazine is to the point, gemakkelijk in gebruik en heel duidelijk.. De slaapschema’s worden telkens aangepast volgens leeftijd en heel makkelijk te volgen. We hadden al snel resultaat. We gingen van 10x opstaan 's nachts naar 4x opstaan 's nachts. En dit wordt ermee dag beter. We zijn heel erg tevreden! Jammer dat we het magazine niet eerder hadden gekocht.
Lynn FeysLynn Feys
20:27 31 Jan 22
Wij kregen een slaapvraag cadeau via give-away bij shift.Met Jules hadden we alles al geprobeerd en met niet veel succes.Anoek heeft naar ons verhaal geluisterd en erg goede tips gegeven waardoor onze nachten en vooral onze Jules minder vaak wakker wordt. De nachten zijn veel aangenamer!Veel meer goede dan slechte 🤩 dus een blije Jules en een heel blije mama!We blijven met de tips van shift werken want we zien echt verbetering.Bedankt Shift!
Ine De WaegenaereIne De Waegenaere
13:31 12 Jan 22
Na 8 maanden slapeloze nachten hebben we de hulp ingeschakeld van Shift. We gingen aan de slag met Lien. In een videogesprek deden we ons verhaal. Lien nam de tijd om te luisteren. We kregen een aangepast slaapschema en heel wat bruikbare tips. We konden na het gesprek onmiddellijk aan de slag. Dutjes overdag beperken, meer melk en savonds vroeger in bed gaven ons na een paar dagen al resultaat. Elk uur opstaan snachts werd al snel 4x opstaan. Lien heeft een zachte, begripvolle aanpak. Ze zorgt met veel geduld voor de nodige ondersteuning. Ze staat open voor vragen en stuurt bij waar nodig. Ondertussen moeten we snachts maar 1x meer opstaan . We zijn echt zo tevreden! Dankjewel Shift!
Aurélie VermeirAurélie Vermeir
10:01 12 Jan 22
Na een periode van zoeken naar medische oorzaken van het huilgedrag en extreem moeilijk tot niet slapen van onze dochter kwam ik op Shift.Na 9 maanden nauwelijks slaap overdag en 's nachts wou ik het een kans geven. Er moest iets veranderen bij ons thuis.Al vroeg ik me af of je veel kon doen bij een kindje die niet kan slapen van pijn. Dit was mijn grootste drempel en vraagteken. Alsook ons eerste dochter sliep zo goed, dus we konden dit toch wel zelf?Ik koos voor het twee weken programma met een continue opvolging via het logboek.Samengevat, ik zou het meteen opnieuw doen. Waarom? De pijn die ons dochter heeft gehad heeft ons onzeker gemaakt over elk soort huilgedrag. Waar we ook structuur brachten, we wisten het niet meer 'zeker'. Anoek bracht duidelijkheid door het inzicht in de logboeken en vertrouwen in de aanpak waar wij ons ook goed bij voelden om het zo te doen.Slaap is zo essentieel, laat je helpen.Ik las ook een goed boek, maar dit was voor mij onvoldoende. Ik had een specifiek en individueel traject nodig. Het heeft voor ons veel veranderd in het gezin.Bedankt team Shift, bedankt Anoek
Manon DufourManon Dufour
13:39 01 Dec 21
Ik vond de samenwerking met Lien heel erg aangenaam. Ze neemt de tijd om te luisteren, om zo echt tot de essentie van het probleem te komen. Ze stuurt bij met zachte en begripvolle hand. Geen enkele vraag of twijfeling was haar teveel. Haar ondersteunde woorden en doeltreffende tips waren het duwtje in de goede richting om ons zoontje naar goede slaapgewoonten te krijgen. Ik kan haar alleen maar met veel enthousiasme aanraden!
Marlies Van LeeuweMarlies Van Leeuwe
07:59 13 Nov 21
Toen ons zoontje 9maand oud was werden de nachten steeds korter. Zonder dat we het eerst goed en wel beseften hadden we een vroege vogel. Om 4h30 de dag starten was echt wel veel te vroeg. Ook de dutjes verliepen niet zoals het hoorde.De tips van internet en vrienden om ons heen hielpen ons niet vooruit. Tot we Anoek tegen kwamen...We beseften opeens dat we ons zoontje bepaalde slaapassociaties aangeleerd hadden waardoor hij niet zelfstandig in slaap geraakte. We leerden hem zelf in slaap vallen en pasten zijn dagritme aan met de tips van Anoek. Na een 4-tal dagen dachten we aan opgeven omdat het zelfstandig in slaap vallen niet zo vlot verliep maar we kregen de steun en nog meer tips van Anoek om door te zetten. Ondertussen is ons zoontje 20 maanden en maakt hij nachtjes van 12h en verloopt zijn middagdut goed. Zonder de inzichten en hulp van Anoek hadden we ondertussen waarschijnlijk zelf een slaaptekort. We hebben enorm getwijfeld om de stap te zetten naar een slaapcoach maar we zouden het direct opnieuw doen!
js_loader

Naar boven

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X
0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leeg