Professionele zorgverleners

Ontdek ons aanbod voor lezingen over slaap voor professionele zorgverleners (kinderdagverblijven, vroedvrouwen, verpleegkundigen, kinderartsen, ... ).

Kinderdagverblijven

Het kinderdagverblijf, de meest heilige plaats voor veel ouders. De veilige haven waar iedere dag talloze kinderen vol vertrouwen worden afgegeven. Jonge ouders zijn een publiek waar de eisen torenhoog liggen. Als kinderbegeleid(st)er heb je soms het gevoel dat je op ieder domein expert moet zijn. Gaande van verzorgen, spelen tot laten ontwikkelen en ... slapen. We weten dat niet ieder kind gelijk is en dat ieder kind uit een andere context komt. Waar de ene overal slaapt, zal de ander vooral vechten tegen de slaap.

Hoe bepaal je nu een routine die haalbaar is voor veel kinderen tegelijk en hoe weet je wat de beste tijd is voor dutjes op welke leeftijd? Welke schema’s kan je hanteren waardoor de leeftijdsgenoten samen wakker zijn en samen slapen? Hoe kan je de routine overdag vormgeven zodat je ook ouders helpt aan een maximale nachtrust?

Dat en nog veel meer komt aan bod in onze lezing waar we mensen die dagelijks met kinderen werken, gaan informeren. Over het aanbrengen van routines, een veilige slaapomgeving en de wetenschap achter slaap. Want vaak maken kleine aanpassingen een wereld van verschil.

Vroedvrouwen, verpleegkundigen, (kinder)artsen, ...

Als hulpverlener bij jonge kinderen kom je vaak in aanraking met uitgeputte ouders. Welke adviezen geef je het best? Wat kan je doen om te helpen en de draagkracht van de ouders terug wat groter te maken?
Je bent goed onderlegd als zorgverlener maar je bent niet rond elk thema expert.

Wens je jezelf te verdiepen rond slaap bij baby's, peuters en kleuters (0-5 jaar) dan ben je bij SHIFT aan het juiste adres.

Via deze lezing willen we mensen die dagelijks met baby's, peuters en kleuters werken, gaan informeren. Over het aanbrengen van routines, een veilige en bevorderende slaapomgeving en de wetenschap achter slaap. Want vaak maken kleine aanpassingen een wereld van verschil.

Getriggerd?

Contacteer ons voor een lezing over slaap via info@teamshift.be.
Of boek hieronder een gratis kennismakingsgesprek. Dan plannen we een intakegesprek en
bespreken we hoe we verder aan de slag kunnen gaan.

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X