Coaching

Ontdek onze 1 op 1 slaapcoaching en dienstverlening rond slaap

Vraag & antwoord

WAT?

Stel je vragen over de slaap van je kind schriftelijk aan ons, na boeking ontvang je een format.

LEEFTIJD

0 – 5 jaar

HOE?

Je bezorgt ons het ingevulde format via je geboekte afspraak (instructies kan je terugvinden wanneer je een afspraak boekt) & wij bezorgen het format terug met een antwoord op je vragen en feedback op je (slaap)registraties. Je krijgt de dag nadien, na je afspraak, een mailtje terug met de feedback.

DUUR

We nemen 30 minuten de tijd om je logs/vragen te bekijken en feedback te geven.

Gesprek

WAT?

Bespreek je vragen over de slaap van je kind via een videogesprek of in een livegesprek te Kortrijk.

LEEFTIJD

Prenataal & 0 – 5 jaar

HOE?

Je schetst je huidige slaapsituatie en je vragen hierover. Zo kunnen wij aan de hand van 4 grote thema’s, feedback geven op je verhaal (slaapomgeving, routine, voeding & wat te doen als je kind niet slaapt op de momenten dat hij zou moeten slapen).

Wil je goed voorbereid starten dan kan je ook, nog voor je kindje geboren is, een gesprek inplannen en dan luisteren we eens naar hoe je het ouderschap wenst aan te pakken en geven we tips & tricks om de slaap hierbinnen vorm te geven.

DUUR

We spreken met elkaar gedurende 45 minuten. Op voorhand krijg je een format toegestuurd dat je ingevuld mag terugbezorgen voor het gesprek plaatsvindt.

1 op 1 traject

WAT?

Een intensief 14-daags traject met dagelijkse ondersteuning bij de slaap van je kind.

LEEFTIJD

4 maand - 4 jaar

HOE?

Je vult een intakeformulier in. Dit document vormt de basis voor de slaapanalyse die wij uitvoeren. Vanuit die analyse maken wij jouw slaapplan, dat is een uitgebreid plan op maat gemaakt.

Het slaapplan wordt toegelicht & eventueel nog verder verfijnd via een videoconsultatie.

Gedurende 14 dagen krijg je dagelijkse, persoonlijke opvolging via logs (ook in het weekend).

Er is in die 14 dagen een onbeperkte mogelijkheid om vragen te stellen in je logboek.

Na 14 dagen ronden we af via een afsluitend telefoongesprek.

Ten slotte krijg je handvaten mee (schriftelijk & via het afrondend gesprek) om de komende periode verder aan de slag te kunnen en de positieve evolutie te behouden.

DUUR

2 weken

Krijg een zalig slapend kind en word zelf een uitgeslapen ouder

Ouder worden is een intense en prachtige gebeurtenis, maar ook een rollercoaster. Eentje met een grote impact op je dagelijks leven vanaf dag 1. Hoe normaal het ook is dat pasgeboren baby’s korte blokken slapen en er sprake is van dag- en nachtverwarring, toch blijft het een grote aanpassing als ouder om mee te gaan op deze korte blokken slaap.

Sommige ouders hebben het geluk dat hun kindje na de eerste prille maanden, van nature uit, langere blokken gaat slapen. Helaas is dit heel vaak niet het geval. Je bent dus niet alleen. Onderzoek wijst uit dat 33% van de ouders aangeven dat hun kindje (onder de leeftijd van 5 jaar) kampt met een slaapprobleem.
33 % dat is 1 op 3. Je leest het goed, 1 op 3. 

Bedtijdritueel is een onderdeel van 1 op 1 slaapcoaching

Ervaar je momenteel slaapmoeilijkheden?

 • Heeft je kind een onvoorspelbaar slaapritme?
 • Valt je kind moeilijk in slaap?
 • Doet je kind steeds hazenslaapjes?
 • Heb je onderbroken nachten of start jullie dag steeds te vroeg?
 • Mis je de momenten om even tot rust te komen (overdag of 's avonds)?
 • Voel je je eenzaam als het gaat over de slaap van je kind?

En wens je graag:

 • Een goede nachtslaap en rustmomenten overdag / 's avonds?
 • Je kind te ondersteunen om vlot te leren inslapen?
 • Een kind dat langere blokken slaapt?
 • Uitgerust te zijn?
 • Een uitgerust kind te hebben?
 • Iemand die meedenkt?

Kijk dan zeker hier eens verder bij de mogelijke diensten die wij aanbieden. We hebben verschillende formules gaande van schriftelijke of videocall ondersteuning tot coaching waarbij we je 2 weken lang ondersteunen. Welke formule je ook kiest, we vertrekken altijd vanuit jouw situatie en op basis van jouw verhaal geven we gerichte adviezen waarmee je aan de slag kan.

Wil je liever zelf aan de slag gaan rond de slaap van je kind? Het kan! Je kan ons Magazine S. (digitale slaapgids) raadplegen. In onze magazines brengen we de theorie en praktijk rond slaap bij het jonge kind samen én geven we hands-on, onderbouwde adviezen zodat je meteen aan de slag kan rond de slaap van je kind.

Vraag & antwoord

57 euro

Traject

399 euro

Welke dienst kies je het best?

Ervaar je moeilijkheden bij het slapen van je kind en heb je het gevoel dat je ondersteuning en een plan van aanpak kan gebruiken? Dan kan 1 op 1 ondersteuning iets voor jou zijn.
Soms kan het ook fijn zijn om gewoon eens van gedachten te wisselen over de slaap van je kleintje en hiervoor kan je ook bij ons terecht.
De kracht van onze 1 op 1 ondersteuning is dat je als ouder kan schetsen hoe je in het ouderschap staat en wie je kleintje is. Zo kunnen wij de slaapexpertise die we bezitten gaan toepassen op jullie specifieke noden. We doen dit op 3 manieren: schriftelijk, via een videocall of aan de hand van een 14-daags traject. Wat het verschil is tussen de verschillende vormen lees je hieronder.

1 op 1 vraag & antwoord

Bij 1 op 1 vraag & antwoord gebeurt alles schriftelijk en kijken we met je mee hoe een dag/nacht verloopt en kan je losstaande vragen stellen. Je kan enkele dagen registreren aan de hand van een logboek (zie format) & er is in dit document ook ruimte om enkele vragen te stellen.

1 op 1 vraag & antwoord is de meest ideale keuze als je een goede slaapbasis hebt maar als het even moeilijk loopt of als je specifieke vragen hebt bijvoorbeeld over de routine van je kleintje. Bij kindjes die (nog) niet zelfstandig in slaap kunnen vallen of als dit erg moeilijk loopt, zal er wellicht meer ondersteuning nodig zijn en kan een 1-op-1 traject interessanter zijn.

1 op 1 videocall

Bij een 1 op 1 videocall luisteren we naar je verhaal (wat loopt goed, wat moeilijk en welke vragen heb je) en geven we meteen tips & tricks zodat je aan de slag kan gaan.

Heb je energie om zelf aan de slag te gaan maar heb je een duwtje in de rug nodig of weet je even niet waar te starten? Dan kan een videocall de meest passende oplossing zijn.

Er wordt véél informatie gegeven tijdens een videocall en het is hierbij belangrijk dat je voor jezelf weet dat je door het krijgen van de info zelf aan de slag kan gaan of niet. Hier geven we vooral advies en raad, maar moet je zelf de vertaling maken naar wat jij hiervan nodig hebt. Indien je toch meer ondersteuning wil bij het verwerken van onze adviezen, dan is een 1 op 1 traject misschien meer wat je nodig hebt.

1 op 1 traject

Een 1 op 1 traject is de meest geschikte keuze als je kleintje (nog) niet zelfstandig in slaap kan vallen of de dutjes/nachtslaap niet kan verlengen als hij even (te vroeg) wakker geworden is. Daarnaast is een traject intensief en persoonlijk waardoor we kort op de bal kunnen spelen. Dit traject duurt 'maar' 2 weken omdat we weten dat we in deze tijd dingen kunnen veranderen.

Ben je kapot en zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je hulp nodig om de vaak ellendige nachten/dagen aan te pakken? Wil je graag op regelmatige basis overleggen of frequente feedback, dan is dit de meest geschikte formule.

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X