Magazine S.

We brengen de theorie en praktijk graag voor je samen in onze Magazines, ontdek ze hier

Het doel van ons Magazine S. (e-book) is om to the point maar onderbouwd advies aan een betaalbare prijs aan te bieden zodat je meteen aan de slag kan rond de slaap van je kind. Koop je nu een Magazine aan, dan krijg je het meteen in je mailbox. Véél leesplezier en deel gerust je ervaring met ons via info@teamshift.be of op instagram: @shift.slaapisalles.

We starten met slaapeducatie: Hoe werkt slaap? Wat moet je weten? Wat kan je verwachten met betrekking tot de slaap van je kleine kind? Het begrijpen van ‘hoe’ je kind slaapt, zorgt ervoor dat je met vertrouwen kan handelen rond de slaap van je kind. Als we werken rond slaap zijn er enkele slaappilaren die we steeds grondig analyseren: de slaapomgeving, de routine en de voeding (in relatie tot slaap) van je kind en welke handvaten je kan kiezen om je kind hierbij te helpen. Het is de bedoeling dat alle informatie samengebracht wordt, zodat je tot een realistisch plan van aanpak komt dat rekening houdt met het temperament van je kind en je opvoedingsstijl. Een plan dat aansluit bij jullie unieke gezinssituatie. De adviezen in dit Magazine zijn richtlijnen waar je zelf mee aan de slag kan. 

We hebben een Magazine S. per leeftijd (0-16 weken4-12 maanden12 maanden - 2,5 jaar en 2,5 - 5 jaar) en eentje specifiek voor vroege vogels.

Heb je nog vragen over welk Magazine je het best raadpleegt?
Twijfel niet en mail ons info@teamshift.be

Wens je toch 1 op 1 ondersteuning? Ga eens kijken bij onze coaching. Heb je eerder een losse slaapvraag of heb je na het lezen van het Magazine S. een bijkomende vraag, mail ons gerust.

Magazine S.

Word zelf de slaapexpert van je kleintje

Als nieuwe ouder heb je veel vragen en moet je allerlei keuzes maken. Hoe zal de bevalling verlopen? Welke voeding? Kies ik voor een draagdoek? Welk bedje? Hoe maak ik tijd voor mijn vrienden? Wat is het ritme van mijn kleintje? Is er nog tijd voor mezelf?

Gelukkig sta je er niet alleen voor want er zijn vroedvrouwen, lactatiedeskundigen, draagconsulenten, doula's, Kind en Gezin (in België), het consultatiebureau (in Nederland) en ... die kunnen helpen.

Als slaapdeskundigen en slaapcoach willen wij graag tijd maken om je keuzes rond slaap mee te bepalen. Slaap is alles en dat merk je vooral (jammer genoeg) als er een gebrek aan slaap is. Daarom vinden wij de juiste én haalbare keuzes maken erg belangrijk. Kijk bij onze gratis downloads en magazine S. en ga meteen aan de slag om de slaap van je kind te verbeteren.

Getuigenis Anoek

Toen Clea 4 maanden oud was, begon ze korte dutjes te doen. In het begin ging ze van lange blokken slaap naar 45 minuten en opeens sliep ze niet langer dan 20 minuten.

Op dat moment voelde ik mij echt niet goed in mijn vel waardoor ik op elke kik die Clea gaf, reageerde in de hoop dat ze snel verder zou slapen zodat ik verder tot rust kon komen. Enkele weken later bleek dat mijn schildklier ontregeld was. Dit verklaarde mijn gemoedstoestand op dat moment. Mijn schildklier werd snel behandeld maar we zaten ondertussen met een kleintje dat niet langer slaapcycli kon vervolledigen (20 minuten in plaats van 45 en ook geen slaapcycli na elkaar dus er waren geen herstellende dutjes). De conclusie van was dat we allemaal oververmoeid waren.

Wat ik mij vooral herinner is dat mijn man en ikzelf ons zo eenzaam voelden rond de slaap van Clea. We hebben een stevig netwerk en we werden goed geholpen maar niemand kon eens meedenken over hoe pakken we dit nu aan? Hoe leren we haar terug goede dutjes doen? Ik begon boeken te lezen en verzamelde tips & tricks. Toen ontstond het plan om Clea terug te leren slapen via geassisteerde dutjes (we wiegden/reden haar in slaap op de momenten dat ze moest slapen en we deden het zo lang als nodig zodat ze terug gewoon werd om langere blokjes te slapen) en na 3 dagen begonnen we te oefenen in haar bedje. Op een week tijd hadden we haar ritme terug en konden we allemaal beginnen bijtanken.

Heb jij vragen over:

  • Hoe je gezonde slaapgewoontes kan introduceren?
  • Hoeveel slaap je kind nodig heeft en wanneer?
  • Wat een ideale en veilige slaapomgeving is?
  • Hoe je te korte dutjes of gebroken nachten kan aanpakken?
  • Waar je kind het beste slaapt en welke slaapkledij je je kind aandoet?
  • Hoe je omgaat met het speentje, licht, mobieltjes, muziek, ... ?

En wens je graag:

  • Goed geïnformeerd keuzes te maken rond de slaap van je kind?
  • Zelf een plan van aanpak op te stellen om de moeilijkheden, die je ervaart rond slaap, te verhelpen?
  • Een voorspelbaar slaapritme te installeren?
  • Een goede verhouding tussen dag- en nachtslaap te krijgen?
  • Je nachtrust en ontspanningsmomenten overdag / 's avonds (terug) te krijgen?
  • Een goed uitgerust kind te hebben én zelf uitgerust te zijn?

We willen graag zoveel mogelijk informatie geven rond slaap bij je kleintje. Deze info kan algemeen of specifiek zijn.
We spreken over een veilige slaapomgeving die slaap stimuleert, de hoeveelheid slaap die nodig is, het beste moment en duur van dutjes,.. Maar ook wat je kan doen wanneer inslapen moeilijk gaat of wanneer je kind na 1 slaapblok terug wakker wordt en niet verder kan/wil slapen.

Elke ouder is anders (en maar goed ook). Waar de ene ouder graag face to face tips krijgt, wil de andere liever ondergedompeld worden in informatie en er zelf uithalen wat nodig is. Bij ons wordt er op maat gewerkt waardoor je steeds achter je eigen keuze kan staan.

Wil jij graag meer weten over slaap en preventief werken? Of ervaar je moeilijkheden rond slaap bij je kind en wil je deze graag uit de weg? Is de slaap oké maar kan die nog beter worden? Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, kunnen wij gerust helpen. Hieronder kan je kijken wat je nodig hebt en wat er het best bij je past. Zo kan je meteen aan de slag gaan om de slaap van je kind te verbeteren.

Wil je graag advies op basis van jouw specifieke situatie, kijk dan eens bij onze coaching.

Gratis downloads

Gratis

Magazine S.

16,9 EUR

Klik hier om rechtstreeks naar onze gratis downloads te gaan.

X